Adamovský rybník – Areál Adamec je soukromý sportovní rybník o rozloze 8.2 ha situovaný v nádherné krajině jihočeského kraje. Rybník byl nedávno vypuštěn a po opravách a úpravách se začal znovu napouštět s bohatou populací kaprů. V revíru se vyznává sportovní forma rybolovu s důrazem na péči o úlovky a cílem je patřit mezi nejlepší revíry v ČR.

Adamovský rybník – Areál Adamec

Jihočeský kraj, rozloha 8.2 ha

Způsoby lovu

Kaprařina„chyÅ¥ a pusÅ¥“„chyÅ¥ a vezmi“

ADAMOVSKÝ RYBNÍK

Je soukromý sportovní rybník, jenž je situován v nádherné krajině uprostřed lesů 5km od městyse Ledenice na trase mezi Ledenicemi a Třeboní.

Rybník byl vypuštěn po 25 letech v listopadu v roce 2023. Byli provedeny nezbytné opravy a úpravy pro jeho opětovné napuštění.

V Březnu roku 2022 se rybník začal opět napouštět a koncem března jsme začali s obsádkou prvních kaprů ve váhovém rozmezí 5-18 kg včetně několika kapitálních kusů nad 20kg! Vybírali jsme pouze zdravé ryby od dodavatelů, kteří ručí kvalitou, ale především jsme kupovali každou rybu tzv. na papír, takže v našem revíru nehrozí, že chytnete rybu ukradenou odněkud z místní svazovky nebo z jiných soukromých revírů!

Celý rok 2022 se lokalita průběžně zarybňovala dalšími kapry, ale i líny, štikou, candátem a okounem. Vzhledem ke zlepšení podmínek co se čistoty vody v rybníku a stabilizovaným hodnotám obsaženého kyslíku týče se zde namnožila řasa a vodní tráva, takže jsme byli po konzultaci s odborníky nuceni nasadit i několik amurů právě kvůli redukci těchto elementů.

Celková rozloha rybníka je 12,50 ha z toho vodní plocha činí 8,20ha.

Na levém a pravém břehu se nacházejí 3 suché WC. Na hrázi rybníka je možné zakoupit veškerou bižuterii, krmení od námi zde úspěšně testovaných nástrah a návnad od vybraných předních výrobců + jako bonus nabízíme i krmení a oblečení naší vlastní značky!

Vyznáváme sportovní formu rybolovu a výjimečnou péči o úlovky (pro někoho tzv. anglický styl rybolovu (UK).

Tento revír budeme neustále zvelebovat a naším cílem je z něho vytvořit jeden z nejlepších revíru tohoto vyznání nejen v ČR.

Pravidla

Zobrazit místní pravidla

Skrýt pravidla

Kontakt

Rezervace rybaření (vždy předem) a vyřizování členství v klubu adamovskyrybnik@budweisercb.com

tel. správce (bližší info ohledně míst atd.): 602 345 708

700 Kč / den – chytání na 2 pruty

1200 Kč /den – chytání na 3 pruty (a to včetně feederů)

V sekci REZERVACE najdete vstup do kalendáře, kde si najdete vyhovující termín a místo (červená barva značí obsazeno), proto, aby se rezervace mohla uskutečnit, musíte být členem klubu (pokud nejste, vyřídíme obratem: adamovskyrybnik@budweisercb.com; částka pro daný kalendářní rok je 500 Kč (při Vašich nákupech v našem e-shopu či na hrázi rybníka obdržíte 10% slevu na výrobky našich partnerů a 10% na ostatní zboží)

Rezervační kalendář naleznete zde.

Pokud jste již členem, vždy uvádějte při rezervaci Vaše členské číslo, dále pro urychlení komunikace uvádějte:

  1. na kolik prutů budete chytat a číslo stanoviště
  2. datum příjezdu a odjezdu (počítají se pouze noci)

Nejrychlejší komunikace: adamovskyrybnik@budweisercb.com

Po provedení rezervace Vám zašleme e-mailem údaje k platbě 50% ceny převodem. Nezapomínejte uvádět VS = Vaše členské číslo kvůli spárování platby. Vždy dostanete emailem potvrzení, zda byla platba v pořádku připsána na náš účet. Platba by měla být uhrazená do jednoho týdne (výjimku tvoří rezervace s velkým předstihem nebo naopak rezervace na poslední chvíli. Na všem se samozřejmě domluvíme). V případě, že platba neproběhne ani přes urgenci, rezervace je stornována. Povolenku k lovu doplatíte na adrese Náměstí 289, 37311 Ledenice.

Na místě složíte i vratnou kauci 1.000kč/rybář za svěřené věci. Pokud se k rybolovu nedostavíte, záloha propadá a je nevratná.

Pokud zavoláte minimálně deset dní předem, že nemůžete přijet, bude vám záloha převedena na náhradní termín.

Mapa

rybářský revír

Závěr

  • Adamovský rybník – Areál Adamec se nachází v Jihočeském kraji a má rozlohu 8.2 ha
  • Rybník byl nedávno vypuštěn a po opravách a úpravách byl znovu napuštěn v březnu 2022
  • V rybníku se nachází kapři, líni, štiky, candáti a okouni
  • Celková rozloha rybníka je 12,5 ha, z čehož vodní plocha činí 8,2 ha
  • Na místě jsou k dispozici suchá WC, prodej nástrah a návnad
  • Rybářský řád je důležitý a platí striktní pravidla ohledně rybolovu, včetně povolenek, prutů, návazců a manipulace s rybami
  • Cena za rybaření je 700 Kč/den pro rybolov na 2 pruty nebo 1200 Kč/den pro rybolov na 3 pruty
  • Pro rezervaci je nutné být členem klubu a platit členský poplatek
  • Komunikace ohledně rezervací probíhá prostřednictvím e-mailu nebo telefonu
  • Na místě je nutné složit i vratnou kauci 1000 Kč/rybáře za svěřené věci
  • Místo je vhodné pro bivakování a je důležité dodržovat pravidla ohledně zacházení s rybami
  • Komunikace s administrátorem revíru a rezervace probíhá jednoduše a efektivně prostřednictvím e-mailu

Díky, že jste dočetli až sem. Doufám, že se článek aspoň trošku líbil a přečtete si i některé další články na našem webu pro rybáře.

Sportovní rybolov Staříč – soukromý rybářský revír

Sportovní rybolov Staříč se nachází v Moravskoslezském kraji na rozloze 2 ha. Rybolovníci zde mohou zachytat různé druhy ryb, včetně kapra, jesetera, amura a lín. Rybník je dobře zarybněný a nabízí možnost nočního lovu. Okolí revíru je klidné a příjemné, s vysokými stromy poskytujícími stín. Služby, jako je přístupnost pro ZTP, jsou k dispozici za…

Žádný komentář

Rybník Benátky – Ostrava Nová ves – soukromý rybářský revír

Rybník Benátky – Ostrava Nová ves je soukromý rybářský revír s rozlohou 0,8 ha, který se nachází v obci Nová ves v Moravskoslezském kraji. Revír je dostupný jak automobilem, tak MHD. Rybník Benátky je známý podporováním sportovního rybolovu a nabízí širokou možnost způsobů lovu a různé služby pro rybáře. Rybník Benátky – Ostrava Nová ves…

Žádný komentář

Jezero Katlov – soukromý rybářský revír

Jezero Katlov se nachází ve Středočeském kraji a má rozlohu 25 ha. Je velmi členité, s rozsáhlými mělčinami, polem vodních rostlin a terénními nerovnostmi. Jezero nabízí služby jako parkoviště a výhledově se očekávají rekordní přírůstky ryb. Jezero Katlov Středočeský kraj, rozloha 25 ha Způsoby lovu Kaprařina„chyť a pusť“ Ryby KaprLín Služby a parametry Parkoviště Jezero…

Žádný komentář

Pískovna-Stará Voda – soukromý rybářský revír

Pískovna-Stará Voda je nový soukromý rybářský revír o rozloze 22 ha v Pardubickém kraji. Nachází se nedaleko Chlumce nad Cidlinou a je obklopena vzrostlým borovým porostem, který poskytuje stín a klid. Na revíru je deset lovných míst, rozmístěných po obou stranách pískovny, která nabízejí soukromí a klid. Ryby, které zde lze najít, zahrnují amura, candáta,…

Žádný komentář

Rybník Propast – soukromý rybářský revír

Rybník Propast se nachází v Středočeském kraji, má rozlohu 10 ha a nabízí různé způsoby rybolovu, včetně kaprařiny, přívlače a „chyť a pusť“. V rybníku se vyskytují různé druhy ryb, jako je amur, candát, kapr, lín, okoun a štika. K dispozici jsou také různé služby, jako možnost pronájmu revíru, noční lov, občerstvení, parkoviště a správce…

Žádný komentář

Kategorie – soukromé rybářské revíry

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *