Ledenické Důlní Propadliny 1 je rybářský revír o rozloze propadelek po těžbě kaolinu v povodí Lužnice. Součástí revíru jsou Růžovská propadlina (0,6 ha), Lazna (5,0 ha), Velká jáma (1,0 ha) a Malá jáma (0,4 ha). Na propadlinách Velká jáma a Malá jáma je třeba mít zvláštní místní povolenky.

Ledenické Důlní Propadliny 1

Číslo revíru: 421 029

Povodí Lužnice. Rybářský revír tvoří propadliny po těžbě kaolinu:

Růžovská propadlina v k. ú. Růžov 0,6 ha
 
Lazna   Ledenice 5,0 ha
 
Velká jáma   Ledenice 1,0 ha
 
Malá jáma   Ledenice 0,4 ha
 

Na propadlině Velká jáma a Malá jáma platí pouze zvláštní místní povolenky.

rybářský revír

Závěr

– Tento text obsahuje informace o Ledenických Důlních Propadlinách 1.
– Číslo revíru je 421 029.
– Rybářský revír tvoří propadliny po těžbě kaolinu.
– Mezi propadliny patří Růžovská propadlina, Lazna, Velká jáma a Malá jáma.
– Růžovská propadlina má plochu 0,6 ha, Lazna má plochu 5,0 ha, Velká jáma má plochu 1,0 ha a Malá jáma má plochu 0,4 ha.
– Pro rybolov na propadlinách Velká jáma a Malá jáma platí zvláštní místní povolenky.

Díky, že jste dočetli až sem. Doufám, že se článek aspoň trošku líbil a přečtete si i některé další články na našem webu pro rybáře.

Blanice Vlašimská 4 B – svazový rybářský revír

Blanice Vlašimská 4 B je rybářský revír s číslem 421 023 a přítokem Sázavy. Revír tvoří nádrž Podhradský o rozloze 4,8 ha. Na této nádrži je stanovena horní míra u kapra obecného 70 cm. Ryby nad tuto délku je povinné zapsat do povolenky k lovu ryb s uvedením data lovu, čísla revíru, délky a hmotnosti….

Žádný komentář

Sázava 1 – svazový rybářský revír

Revír Sázava 1 se nachází od dolní špičky ostrova v Pikovicích až ke jezu elektrárny v Krhanicích a je dostupný lovcům z plavidel. Na revíru jsou také chovné potoky Chotouňský, Břežanský, Palečnický, Vlčín a Skalský, kde je zakázaný lov ryb. Na hlavním toku je minimální míra štiky stanovena na 50 cm a parma obecná je…

Žádný komentář

Vltava 8 – Údolní Nádrž Vrané Nad Vltavou – svazový rybářský revír

Úvodní informace o revíru Vltava 8 – Údolní Nádrž Vrané Nad Vltavou obsahují číslo revíru: 401 020. Revír zahrnuje úsek od tělesa hráze ÚN Vrané nad Vltavou až k ochrannému přístavu ve Šlemíně a také úseky Sázavy a Bojovského potoka. Rybolov je povolen z plavidel, je povolena hlubinná přívlač a zavážení nástrah. Lov mníka jednovousého…

Žádný komentář

Milevský potok 1 – svazový rybářský revír

Milevský potok 1 je revír s číslem 421 048, nacházející se na přítoku Smutné – Lužnice. Revír zahrnuje úsek od ústí potoka Milevského do Smutné až k pramenům, včetně potoka Držkrajovského. V úseku mezi mostem v parku Bažantnice a hrází rybníka Korunský je zakázáno čeřínkování na potoku. K revíru také patří nádrže Suchanův a Smolařovský….

Žádný komentář

Vltava 29 – svazový rybářský revír

V úvodu popisu je zmíněn revír Vltava 29, který se nachází mezi tělesem hráze vyrovnávací nádrže Lipno II nad Vyšším Brodem až k tabulím 500 m pod železniční zastávkou Čertova stěna a dále od jezu nad dřevěným mostem u správní budovy JiP v Loučovicích až k lávce u papíren Prokop. V revíru je povolen lov…

Žádný komentář

Kategorie – soukromé rybářské revíry

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *